Jól halad új projektünk, a Szilfa Társasház építése

Érden, a Parkvároshoz közel indult egyik új beruházásunk, egy 7 lakásos társasház építése. A kivitelezés jó ütemben halad, a tervek szerint 2021 év végén várhatóak a kulcsrakész lakások. Mára már a második födém is elkészült, a penthouse lakás főfalazása zajlik, hamarosan kezdődnek a belső munkák is

Szerethető, jól átgondolt, energiatakarékos lakások lesznek kialakítva, leendő tulajdonosaik ízlésének megfelelően. Telken belüli parkolási lehetőségekkel, tárolókkal készül a Szilfa Társasház, melyben különböző méretű lakások kerülnek kialakításra. A Társasház napelemekkel lesz ellátva, emiatt a lakások fenntartási költségeit jelentősen tudjuk redukálni.

Erkélyes? Kertkapcsolatos? Penthouse? Itt mindhárom típus megtalálható. Érdeklődés esetén a környék, helyszín, szerkezet már megtekinthető, a lakásokról értékesítőnk irodánkban bővebb információkat ad.

 

GyerekszámÚj lakás vásárlása eseténÚj ház vásárlása eseténTámogatás
1Minimum 40 nmMinimum 70 nm600.000 Ft
2Minimum 50 nmMinimum 80 nm2.600.000 Ft
3 vagy a fölöttMinimum 60 nmMinimum 90 nm10.000.000 Ft

Vedd igénybe saját független hitelügyintézőnket, aki az összes államilag támogatott és egyéb hitelben is naprakész adatok birtokában van. Lakás vagy ház vásárlásnál, minden ügyintézést átvállalunk.