Cégünkről

Kik vagyunk?

Vállalatunk olyan hazai ingatlanok fejlesztésére törekszik amely minőségi, modern, emberközpontú otthont ad vevőinknek. Tudjuk, hogy az új ingatlan megvásárlása mind a beruházó, mind a vevő számára jó befektetés.

Lakásainkat úgy álmodtuk meg, hogy az nem csupán a bennük tartózkodásra, hanem a praktikusságra és szerethetőségre tervezvett minőségi élettereket alkosson kedvező áron. 

Elhivatásunk, hogy minél több Magyarországon élő állampolgárnak és családjának tudjunk stabil, jól fizető megélhetőséget biztosítani munkahelyeink betöltéseivel amellett, hogy minél több ügyfelünk vegye birtokba elégedetten álmai otthonát.


Vezetőség

Fennállásunk óta összeszokott csapattal dolgozunk, az ingatlanfejlesztés minden területén profi szakemberekkel rendelkezünk.

Komori Barnabás

CEO

Célom, hogy minden munkatársam elégedett legyen a pozíciójával, és minden ügyfelünk elégedetten vegye birtokba álmai otthonát.

Dr. Palásthy Attila

Ügyvéd

Célom, a minél gyorsabb és gördülékenyebb adás-vételi szerződések lebonyolítása, és a közben felmerülő kérdések megválaszolása.

Márkus Zsuzsa

Office Manager

Célom, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen, és annak az összetartó csapatnak a megtartása, ami körülvesz.

Kása Gábor

Projectmanager

Célom, hogy az építkezés során, minden gördülékenyen menjen, időben történjen, és a legjobb minőségben készüljenek el az ingatlanok.

Hogyan dolgozunk?

Gyakori kérdések

Beleszólhatok az építkezésbe?

Cégünknél kész házat, lakást vásárolsz. Ez azt jelenti, hogy a belső nyílászárókat, a hideg-meleg burkolatokat, szanitereket Te választod. A villanyszerelést, gépészetet egyeztetjük, a többi a mi feladatunk.

Kell ügyintézésben részt vennem?

NEM! Biztosítjuk a kulcsrakész állapotot, ügyintézés, hivatalokkal történő egyeztetés a mi feladatunk. Neked annyi a dolgod, hogy kiválasztod az otthonodat.

Ügyvédet nekem kell keresnem?

NEM! Cégünknek saját ügyvédje van, aki a vételi ajánlattól a birtokba adásig végig kíséri a folyamatot, megírja a szerződéseket.

CSOK igénylésében tudnak segíteni?

IGEN! Független hitelügyintézőnk felméri az igényeket és annak alapján ajánl többféle lehetőséget, CSOK, államilag támogatott hitel, egyéb hitel felvételének módját.